Nykredit tilbyder Grøn Maskinleasing til landbruget frem til udgangen af 2022

Nykredit vil fortsat understøtte den bæredygtige omstilling i landbruget og gøre det billigere at finansiere godkendte og grønne maskiner og andet udstyr. Så står du overfor at skulle investere i fabriksnye maskiner, og de fremgår på teknologi-listen over godkendte maskiner og udstyr, så har du mulighed for at få attraktive leasingvilkår. Listen er udarbejdet af SEGES Innovation.

Hvilke maskiner er omfattet af Grøn Maskinleasing

SEGES Innovation har sammen med Nykredit Leasing udarbejdet listen over de godkendte maskiner, der kan opnå den fordelagtige finansiering. SEGES Inovation har i arbejdet med maskinlisten blandt andet lagt vægt på, at udstyret sparer på hjælpestoffer og mindsker energiforbruget. Det offentlige har før haft tilskudsordninger til nye teknologier, og SEGES Innovation har også skelet til de maskiner og redskaber, der var omfattet dengang.

Grøn Maskinleasing dækker udstyr på listen. Eksempel: En traktor, som ikke står på listen, kan ikke finansieres via Grøn Maskinleasing, også selvom den kører på dæk, eller der er tilkøbt et redskab, som står på listen. Dækkene og redskabet kan godt finansieres med Grøn Maskinleasing. 

Se listen på landbrugsinfo.dk

Maskinsamarbejde høster grønne fordele

Jens Ejner Larsen og Jens Hovalt Bertelsens partnerskab bliver nu endnu grønnere, efter de har leaset en ny mejetærsker og kartoffellægger gennem Nykredit Leasing. Siden september 2020 har det været muligt for eksisterende bank- og/eller realkreditkunder i Nykredit at finansiere maskiner og redskaber, der fremmer den grønne omstilling, på særdeles fordelagtige vilkår. Der har været stor interesse for muligheden og Nykredit har valgt at til byde Grøn Maskinleasing frem til udgangen af 2022. Læs Jens og Jens Ejners historie her og deres grunde til at vælge grønt.

Læs artiklen på nykredit.dk

Grøn teknologi - Godt for miljøet og for pengepungen

Læs hvorfor Jens Christian Thorsen, der er landmand på Falster, har været hurtig til at tage nye, grønne teknologier til sig, til trods for at maskinerne er dyrere end de konventionelle. For ham er det et spørgsmål om business. Han er hverken religiøs eller økologisk, men vil gerne være med til at spare samfundet for kemikalier.

Læs hele historien på nykredit.dk

Kontakt Nykredit Leasing omkring Grøn Maskinleasing

Find din lokale landbrugskonsulent her

Betingelser og vilkår - Grøn Maskinleasing

Er du bank- og/eller realkreditkunde i Nykredit får du særligt fordelagtige vilkår med Grøn Maskinleasing frem til udgangen af 2022. 

Vi stiller kun 2 betingelser

1. Maskinen skal stå på SEGES Innovations teknologiliste over mere bæredygtige maskiner. SEGES Innovation har sammen med Nykredit Leasing udarbejdet listen over de mere miljøvenlige maskiner, der kan opnå den fordelagtige finansiering i Nykredit Leasing

2. Leasingaftalen skal være på minimum 100.000 kr. og kræver normal kreditvurdering hos Nykredit Leasing

Kunder kan lease uden etableringsgebyrer og får generelt attraktive vilkår og betingelser. Ydelsen på leasingaftalen oplyses i forbindelse med tilbudsgivning.

Er du ikke kunde i Nykredit Bank/Realkredit får du selvfølgelig også attraktive vilkår og betingelser.

En maskine kan opnå Grøn Maskinleasing såfremt teknologien er på SEGES Innovations liste. I tilfælde af at teknologien udgør en relativt lille andel af maskinens værdi og måske endda er flytbar til en anden maskine, kan der kræves mere end en teknologi for at den samlede maskine kan finansieres med Grøn Maskinleasing. Dette er for at sikre, at maskiner under Grøn Maskinleasing skaber mest mulig omstilling. Tag en dialog med din lokale leasingkonsulent i Nykredit Leasing omkring hvilke maskiner, som er dækket.