Flådeleasing

Et minimum af administration og risici

Har din virksomhed minimum 5 person- og/eller varebiler kan du med fordel lave en aftale om flådeleasing. En komplet løsning med både administrative og økonomiske fordele.

Læs mere om fordelene ved leasing

Hvad indeholder en aftale om flådeleasing?

Du får en samlet pakke, der indeholder service og vedligeholdelse, dækaftale, vejhjælp, skadesbehandling og brændstofordning med rabat. Du har mulighed for at udvide aftalen med bl.a. erstatningsbiler, forsikringer, salg af nuværende bilflåde og kørekurser til medarbejderne. Du betaler en månedlig ydelse, og vi administrerer betaling af leasingydelse, brændstof, forsikring, grøn ejerafgift, serviceaftale mv.

En bilpolitik, der passer til din virksomhed

I din bilpolitik definerer du de retningslinjer, der gælder for dine ansatte, når de vælger firmabil. De flestes virksomheders bilpolitik indeholder ønsker til mærker, størrelse, udstyr, indkøbspris og driftsøkonomi.  

Vi tager udgangspunkt i jeres behov og rådgiver om den mest optimale bilflåde, som udgør rammerne for din leasingaftale. På den måde sikrer vi, at du får den rigtige løsning med det rigtige fokus – hvad enten det er miljø, økonomi eller måske noget helt tredje.

Få overblik

Vores rådgivning om flådeleasing bygger blandt andet på analyse af Total Cost of Ownership (TCO) og tager derfor hensyn til bilens afskrivning og løbende driftsomkostninger, hvilket giver en bedre økonomisk indsigt end bilens indkøbspris. TCO-analysen viser, hvad flåden reelt koster i leasingperioden. På baggrund af den information vurderer vi, hvordan du kan optimere din bilflåde i forhold til valg af bilmodel, brug af brændstofkort, service osv.

Få et tilbud

Yderligere information

Leasing step by step

For dig er leasing processen meget enkel og overskuelig. Vi rådgiver dig under hele forløbet og tilpasser leasingaftalen til din virksomheds specifikke behov og ønsker.
Sådan fungerer leasing

Fakta om leasingaftalen

Få viden om de mest almindelige begreber i leasingaftalen.
Se fakta her

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Vores mange kompetente konsulenter sidder klar til at hjælpe dig.
Find din lokale konsulent her