Taxi

Leasing af hyrevogne

Som vognmand er det helt almindeligt, at du ejer dine biler. Men interessen for at lease sine hyrevogne er stadigt stigende. Bl.a. fordi du med en leasingaftale har begrænsede etableringsomkostninger og du forbedrer din likviditet.

Din situation som taxivognmand er vores udgangspunkt

Vores konsulenter har mange års erfaring i taxibranchen og kender til branchens mange specielle regler og vilkår. Vi forstår din situation som vognmand og tager udgangspunkt i din individuelle situation, når vi sammensætter en skræddersyet finansieringsløsning til dig – uanset hvor stor din vognpark er.

Få mere at vide

Fordele ved at lease fremfor at eje

Med leasing undgår du bl.a. at binde kapital i dyrt udstyr, du har begrænsede etableringsomkostninger og styrker dermed likviditeten.
Læs om fordelene her

Leasing step by step

For dig er leasing processen meget enkel og overskuelig. Vi rådgiver dig under hele forløbet og tilpasser leasingaftalen til din virksomheds specifikke behov og ønsker.
Sådan fungerer leasing

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Vores mange kompetente konsulenter sidder klar til at hjælpe dig.
Find din lokale konsulent her