Nykredit tilbyder Grøn Maskinfinansiering til landbruget også i 2023

Nykredit vil fortsat understøtte den bæredygtige omstilling i landbruget og gøre det billigere at finansiere godkendte og grønne maskiner og andet udstyr. Så står du overfor at skulle investere i fabriksnye maskiner, og de fremgår på teknologi-listen over godkendte maskiner og udstyr, så har du mulighed for at få attraktive finansieringsvilkår. Listen er udarbejdet af SEGES Innovation.

Traktor høster

Hvilke maskiner er omfattet af Grøn Maskinfinansiering

SEGES Innovation har sammen med Nykredit Leasing udarbejdet listen over de godkendte maskiner, der kan opnå den fordelagtige finansiering. SEGES Inovation har i arbejdet med maskinlisten blandt andet lagt vægt på, at udstyret sparer på hjælpestoffer og mindsker energiforbruget. Det offentlige har før haft tilskudsordninger til nye teknologier, og SEGES Innovation har også skelet til de maskiner og redskaber, der var omfattet dengang.

Grøn Maskinlfinansiering dækker udstyr på listen. Eksempel: En traktor, som ikke står på listen, kan ikke finansieres via Grøn Maskinfinansiering, også selvom den kører på dæk, eller der er tilkøbt et redskab, som står på listen. Dækkene og redskabet kan godt finansieres med Grøn Maskinfinansiering. 

Jens Ejnar, Jens og Søren

Maskinsamarbejde høster grønne fordele

Jens Ejner Larsen og Jens Hovalt Bertelsens partnerskab bliver nu endnu grønnere, efter de har leaset en ny mejetærsker og kartoffellægger gennem Nykredit Leasing. Siden september 2020 har det været muligt for eksisterende bank- og/eller realkreditkunder i Nykredit at finansiere maskiner og redskaber, der fremmer den grønne omstilling, på særdeles fordelagtige vilkår. Der har været stor interesse for muligheden og Nykredit har valgt at til byde Grøn Maskinfinansiering også i 2023. Læs Jens og Jens Ejners historie her og deres grunde til at vælge grønt.

Mand der kigger på en mark og traktor

Kontakt Nykredit Leasing omkring Grøn Maskinfinansiering

Du er velkommen til at kontakte vores leasingkonsulenter med kompetence indenfor landbruget, hvis du vil høre mere omkring Grøn Maskinfinansiering. Er du kunde i Nykredit i forvejen, er du velkommen til at kontakte din landbrugsrådgiver.

Betingelser og vilkår - Grøn Maskinfinansiering

Er du bank- og/eller realkreditkunde i Nykredit får du særligt fordelagtige vilkår med Grøn Maskinfinansiering. 

Vi stiller kun 2 betingelser

1. Maskinen skal stå på SEGES Innovations teknologiliste over mere bæredygtige maskiner. SEGES Innovation har sammen med Nykredit Leasing udarbejdet listen over de mere miljøvenlige maskiner, der kan opnå den fordelagtige finansiering i Nykredit Leasing

2. Leasingaftalen eller købekontrakten skal være på minimum 100.000 kr. og kræver normal kreditvurdering hos Nykredit Leasing

Kunder kan oprette aftalen uden etableringsgebyrer og får generelt attraktive vilkår og betingelser. Ydelsen på aftalen oplyses i forbindelse med tilbudsgivning.

Er du ikke kunde i Nykredit Bank/Realkredit får du selvfølgelig også attraktive vilkår og betingelser.

En maskine kan opnå Grøn Maskinfinansiering, såfremt teknologien er på SEGES Innovations liste. I tilfælde af at teknologien udgør en relativt lille andel af maskinens værdi og måske endda er flytbar til en anden maskine, kan der kræves mere end en teknologi for at den samlede maskine kan finansieres med Grøn Maskinfinansiering. Dette er for at sikre, at maskiner under Grøn Maskinfinansiering skaber mest mulig omstilling. Tag en dialog med din lokale leasingkonsulent i Nykredit Leasing omkring hvilke maskiner, som er dækket.

Tilmeld dig Landbrugsnyt

Du modtager nyheder og information om landbrug med en finansiel vinkel. Udkommer 3-4 gange årligt og sendes på e-mail.

Kontakt din lokale landbrugskonsulent

Få råd og vejledning om finansiering af maskiner til landbruget fra din lokale landbrugskonsulent.

Et grønnere Danmark

Det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Læs mere om de tre nye grønne produkter, Nykredit netop har lanceret, der kan gøre din bolig og din bil grønnere.