Gør din båddrøm til virkelighed

Mød os på Copenhagen Boat Show 2019

Ishøj Havn lægger igen i år vand og tag til det store Copenhagen Boat Show fra den 31. august til og med den 1. september. Havnen er en perfekt ramme for at vise nyheder inden for både og udstyr. Og der er noget for enhver pengepung og sejlsportsdrøm.

Der er gratis adgang og gratis parkering, så læg vejen forbi og lad dig inspirere. Bådkonsulent Per Aaslet står naturligvis klar med råd og vejledning om finansiering af din drømmebåd. Du finder ham i den store bådhal (lige ved udgangen til det store udendørs areal).

Få en individuel finansieringsløsning

Har du planer om at købe ny båd eller skifte lån i din nuværende båd? Så kan du gøre din båddrøm til virkelighed med et Nykredit Bådlån. Du får en fleksibel og kompetent partner, der giver dig en individuel finansieringsløsning med en attraktiv rente. Er du helkunde i Nykredit får du endnu fordelagtigere vilkår.

Erfaring og kompetence

Vi har stor erfaring i og kompetence indenfor såvel bådmarkedet som bådfinansiering. Desuden benytter vi også uvildige vurderingsmænd til besigtigelse og vurdering. Denne kombination giver det bedst tænkelige grundlag for en aftale, der gavner alle parter.

Fakta om Bådlån

Med Nykredit Bådlån kan du gøre drømmen om en ny båd til virkelighed. Men du kan også skifte dit nuværende bådlån ud med et Nykredit Bådlån.
Lånebeløb fra 200.000 – 10 mio. kr.
Udbetaling fra 25-35%
Løbetid op til 15 år
Attraktiv variabel rente

Per Aaslet

Bådkonsulent

Kontakt mig for en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan ringe til mig på telefon 24 86 95 76 eller skrive på paa@nykredit.dk