Hvad betaler jeg for?

Nedenfor gennemgås omkostningerne i en flexleasingaftale.

Engangsydelsen består af følgende

  • Værditab - det forventede værditab på bilen i løbet af aftalens løbetid. Beløbet anvendes således til at nedbringe din anvisningspris.
  • Depositum - som returneres hvis vilkårene i leasingaftalen overholdes, og det mindsker endvidere dine administrationsomkostninger, som er en del af den månedlige leasingydelse.
  • GPS-installation og abonnement - År 1 betaler du for anskaffelse af GPS-enhed, montering og abonnement 4.212 kr. Ved aftalefornyelse betales kun abonnement.
  • Etableringsgebyr dækker afgiftsvurdering, udarbejdelse af dokumenter og koordinering af indkøb og levering. Etableringsgebyr tilfalder Nykredit Leasing.
  • Evt. hjemtagelse – omkostninger i forbindelse med hjemtagelse af bilen fra fx Tyskland, medfinansieres typisk.

Engangsydelsen må maksimalt udgøre 30% af bilens pris ekskl. afgift tillagt omkostninger til GPS-enhed samt den forholdsmæssige registreringsafgift for perioden. Depositummet vil være engangsydelsen fratrukket det forventede værditab, GPS-enhed og etableringsgebyr.

 

Den månedlige leasingydelse består af

Ønsker du at beregne dine totale månedlige omkostninger ved at lease, skal du til den månedlige leasingydelse lægge engangsydelsen fratrække depositummet og dividere resultatet med løbetiden i måneder. Denne beregning fremgår også af vores finansieringsforslag.

relaterede artikler

Se konkrete priseksempler

Se priseksempler på 4 forskellige biler - OBS! Vi arbejder pt. på nye priseksempler

Nykredit Flexleasing – trin for trin

Nedenfor kan du læse om proceduren for Nykredit Flexleasing.

Fordele ved at lease fremfor at eje

Med leasing har du begrænsende etableringsomkostninger og undgår at binde dyr kapital, hvorved du styrker likviditeten.