Stærk likviditet og øget vækst

 

Leasing er en moderne finansieringsform, som bliver valgt af flere og flere virksomheder, fordi man ikke binder unødvendige midler i udstyr – og det styrker likviditeten. Nykredit Leasing er en del af Nykredit koncernen og det sikrer dig en kapitalstærk samarbejdspartner.

Elbil til opladning

Overvejelser inden du køber elbil?

To spørgsmål, du skal stille dig selv inden du køber elbil, er rækkevidden og finansieringen. Et godt valg til finansieringen er Nykredits Grønne Billån, som er blevet kåret til ’Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk. Prøv vores beregner, hvor du hurtigt og nemt kan se, hvad det koster at finansiere din nye el-bil billån. 

Er du nysgerrig på de forskellige bilmærkers rækkevidde, så se FDMs test af 24 elbiler. Testen er foretaget af Norges Automobil-Forbund (NAF) denne vinter og tester således rækkevidden under meget kolde vejrforhold. https://fdm.dk/nyheder/nyt-om-biler/2024-01-norsk-vintertest-se-hvor-effektive-23-elbiler-er

eltruck

Grøn Transport Leasing

Leasing til erhvervskøretøjer på el og brint

Grøn Transport Leasing er et tilbud til virksomheder, der ønsker at indfase køretøjer, der kører på ren el eller brint. Det giver en attraktiv finansieringsmulighed af busser, lastbiler, trucks og varevogne – helt uden etableringsomkostninger.

Industriarbejde

Erhverv

Uanset hvilken branche du arbejder indenfor, og hvilken type virksomhed du ejer, er det en god ide at undersøge mulighederne for at lease dit udstyr. Du begrænser dine etableringsomkostninger og undgår at binde kapital i dyrt udstyr.

Kvinde på en mark

Landbrug

Idag er det nødvendigt at drive et effektivt landbrug, og det kræver ofte store og dyre maskiner. Med leasing frigiver du kapital til andre investeringer, som kan fremme driften.

Hånd på bilrat

Privat

Som privatperson har du også gode muligheder for at finansiere ny bil på fordelagtige vilkår. Som BoligBank 360, 365 eller Private Banking kunde i Nykredit kan du få et særligt attraktivt Billån, og med Flexleasing får du adgang til drømmebilen.

Kom godt videre

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Vores mange kompetente konsulenter sidder klar til at hjælpe dig.

Få et tilbud

Hvis du allerede nu ved, hvilket udstyr du skal bruge, er det nemt og hurtigt at få et tilbud på en leasingaftale. klik på linket og udfyld nogle få informationer, så vender vi hurtigt tilbage.

Indsend dokumenter

Vi skal kunne udveksle dokumenter på en sikker måde. Derfor bliver alle dokumenter altid sendt krypteret til Nykredit. Brug svarkortet, når du skal sende personlige dokumenter som fx lønseddel, legitimation, årsopgørelse mv.