Om Nykredit Leasing

Hvem er Nykredit Leasing

Nykredit Leasing A/S er et selvstændigt datterselskab i Nykredit koncernen. Virksomheden blev etableret i 2001 og har i dag knap 55 medarbejdere. Vores kontor ligger i dag ved Nørreport i København.
Vi har specialiseret os i finansiel leasing til erhvervskunder – specielt indenfor brancherne landbrug, transport, entreprenør, industri, taxi og endelig varevogne og biler. Udover leasing tilbyder vi også låne- og købskontraktfinansiering. Så med udgangspunkt i kundens behov kan vi sammensætte en individuel og fleksibel finansiering.
 

Nykredit Leasings privatlivspolitik

Her finder du information om, hvilke personoplysninger Nykredit Leasing A/S indsamler om dig, hvorfor vi har brug for oplysningerne, og hvor vi opbevarer dem.

Få at vide hvad vi ved om dig

Det er vigtigt for os at passe godt på dine oplysninger. Vi deler kun dine personoplysninger, hvis loven kræver det, eller hvis du har givet os tilladelse til det. Og du har selvfølgelig mulighed for at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig.

Kom godt videre

Få et tilbud

Hvis du allerede nu ved, hvilket udstyr du skal bruge, er det nemt og hurtigt at få et tilbud på en leasingaftale. klik på linket og udfyld nogle få informationer, så vender vi hurtigt tilbage.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Vores mange kompetente konsulenter sidder klar til at hjælpe dig.

Leasing step by step

For dig er leasing processen meget enkel og overskuelig. Vi rådgiver dig under hele forløbet og tilpasser leasingaftalen til din virksomheds specifikke behov og ønsker.