Leasing styrker likviditeten

Uanset hvilken type virksomhed du ejer, er der god økonomisk fornuft i at undersøge mulighederne for at lease dit produktionsudstyr i stedet for at købe det.

To mænd der kigger på sække

Uanset branche er leasing et godt alternativ

Vi tilbyder leasingaftaler indenfor mange forskellige brancher, lige fra den lille lokale produktionsvirksomhed til større industrier med fulde produktionslinjer. Fælles for alle brancher er, at du begrænser etableringsomkostningerne og undgår at binde kapital i dyrt udstyr. 

Mand og kvinde i en lagerhal

Der er mange fordele ved leasing

Der er mange fordele ved at lease frem for at eje. Vigtigst er at du begrænser etableringsomkostningerne og frigiver kapital, du kan bruge til at forbedre din konkurrenceevne.

Kom godt videre

Leasing step by step

For dig er leasing processen meget enkel og overskuelig. Vi rådgiver dig under hele forløbet og tilpasser leasingaftalen til din virksomheds specifikke behov og ønsker.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Vores mange kompetente konsulenter sidder klar til at hjælpe dig.

Få et tilbud

Hvis du allerede nu ved, hvilket udstyr du skal bruge, er det nemt og hurtigt at få et tilbud på en leasingaftale. klik på linket og udfyld nogle få informationer, så vender vi hurtigt tilbage.