Leasing styrker likviditeten

Uanset hvilken type virksomhed du ejer, er der god økonomisk fornuft i at undersøge mulighederne for at lease dit produktionsudstyr i stedet for at købe det.

Background image

Industri

Nye teknologier, intensiveret konkurrence og stigende automatisering stiller store krav til finansiering af nye og mere effektive produktionsanlæg i industrivirksomhederne. Få økonomisk handlefrihed og en fordelagtig finansieringsløsning med leasing på et bredt spektrum af maskiner fra gaffeltrucks til større produktionslinjer.


Entreprenør

Store maskiner, som kraner, gravemaskiner og bulldozere er typisk udsat for hårde belastninger ved bygge- og anlægsopgaver. Og de arbejder ofte i komplicerede og ufarbare områder. Det skaber et behov for ofte at skifte udstyret og derfor tilpasser vi leasingaftalen til udstyrets levetid. Det giver både fleksibilitet og bedre likviditet.


Biler og varevogne

Vi hjælper dig med at finde den eller de biler og varevogne, du har brug for. Til den rigtige pris. Vi er uafhængige af bilforhandlerne, og kan derfor sikre dig en absolut konkurrencedygtig leasingaftale eller bilfinansiering. Og det er uanset om du vælger nye eller brugte biler og varevogne.

Når du finansierer dine biler hos os, får du samtidig mulighed for at udnytte fordelene ved vores samarbejdsaftaler med benzinselskaberne. Det betyder benzin- og dieselkort med store besparelser på brændstof og bilvask. 


Flådeleasing

Et minimum af administration og risici 

Har din virksomhed minimum 5 person- og/eller varebiler kan du med fordel lave en aftale om flådeleasing. En komplet løsning med både administrative og økonomiske fordele. 

Hvad indeholder en aftale om flådeleasing? 

Du får en samlet pakke, der indeholder service og vedligeholdelse, dækaftale, vejhjælp, skadesbehandling og brændstofordning med rabat. Du har mulighed for at udvide aftalen med bl.a. erstatningsbiler, forsikringer, salg af nuværende bilflåde og kørekurser til medarbejderne. Du betaler en månedlig ydelse, og vi administrerer betaling af leasingydelse, brændstof, forsikring, grøn ejerafgift, serviceaftale mv. 

En bilpolitik, der passer til din virksomhed 

I din bilpolitik definerer du de retningslinjer, der gælder for dine ansatte, når de vælger firmabil. De flestes virksomheders bilpolitik indeholder ønsker til mærker, størrelse, udstyr, indkøbspris og driftsøkonomi. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og rådgiver om den mest optimale bilflåde, som udgør rammerne for din leasingaftale. På den måde sikrer vi, at du får den rigtige løsning med det rigtige fokus – hvad enten det er miljø, økonomi eller måske noget helt tredje.

Få overblik Vores rådgivning om flådeleasing bygger blandt andet på analyse af Total Cost of Ownership (TCO) og tager derfor hensyn til bilens afskrivning og løbende driftsomkostninger, hvilket giver en bedre økonomisk indsigt end bilens indkøbspris. TCO-analysen viser, hvad flåden reelt koster i leasingperioden. På baggrund af den information vurderer vi, hvordan du kan optimere din bilflåde i forhold til valg af bilmodel, brug af brændstofkort, service osv.

parkeret bil på stor plads

Kom godt videre

Leasing step by step

For dig er leasing processen meget enkel og overskuelig. Vi rådgiver dig under hele forløbet og tilpasser leasingaftalen til din virksomheds specifikke behov og ønsker.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Vores mange kompetente konsulenter sidder klar til at hjælpe dig.

Få et tilbud

Hvis du allerede nu ved, hvilket udstyr du skal bruge, er det nemt og hurtigt at få et tilbud på en leasingaftale. klik på linket og udfyld nogle få informationer, så vender vi hurtigt tilbage.