Biler og varevogne

Biler og varevogne til din virksomhed

Vi hjælper dig med at finde den eller de biler og varevogne, du har brug for. Til den rigtige pris. Vi er uafhængige af bilforhandlerne, og kan derfor sikre dig en absolut konkurrencedygtig leasingaftale eller bilfinansiering. Og det er uanset om du vælger nye eller brugte biler og varevogne.

Rabatter på benzin og diesel

Når du finansierer dine biler hos os, får du samtidig mulighed for at udnytte fordelene ved vores samarbejdsaftaler med benzinselskaberne. Det betyder store besparelser på brændstof og bilvask.

Bestil benzin- og dieselkort

Sammen med din leasingaftale har du fået ansøgningsskemaer, som du kan udfylde og indsende. Du kan også bestille dem online. Husk at oplyse kampagnekode, hvis det kræves eller anden form for identifikation. Det fremgår tydeligt, når du kommer ind på det enkelte selskabs bestillingsside.

Få mere at vide

Fordele ved at lease fremfor at eje

Med leasing undgår du bl.a. at binde kapital i dyrt udstyr, du har begrænsede etableringsomkostninger og styrker dermed likviditeten.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Vores mange kompetente konsulenter sidder klar til at hjælpe dig.