Nytænkning i landbruget 

Står du overfor at skulle købe nye landbrugsmaskiner, står du ofte også over for investeringer i millionklassen. Det kan være svært at realisere med traditionel lånefinansiering. Det gør leasing til et interessant alternativ.

Ny finansieringsmulighed, der fremmer den grønne omstilling

Maskiner og redskaber, der fremmer den grønne omstilling, kan nu finansieres uden rente for eksisterende bank- og/eller realkreditkunder i Nykredit. Og på særdeles fordelagtige betingelser for alle andre. Nykredit Leasing er klar med 500 millioner kroner til Grøn maskinfinansiering til landbruget.

 

Læs mere her

Du kan forbedre både likviditet og konkurrenceevne

Du ved, at det i dag er nødvendigt at drive et effektivt landbrug, og effektivitet kræver store mængder kapital til at indkøbe de nødvendige maskiner. Men hvis du leaser dine maskiner frigiver du kapital til andre investeringer – investeringer, der kan være med til at forbedre din konkurrenceevne. Netop derfor vælger mange landmænd at lade pengene arbejde i driften fremfor at have dem bundet i dyre maskiner. Det giver langt større økonomisk handlefrihed. 

Faglig viden og forståelse for landbruget

Vores leasingkonsulenter er dybt funderet i landbruget. De har et indgående kendskab til branchen, maskinerne og driften fx gennem arbejde som landbrugsrådgivere. Enkelte har også selv drevet landbrug. Alt sammen suppleret med en stor finansiel viden. De kender de forskellige maskintyper og kan sætte leasingkontrakter sammen, så de passer til dig og din bedrift. Al rådgivning er baseret på en solid landbrugsfaglig viden og en dyb forståelse og interesse for landbruget og branchens vilkår.

Kontakt en af vores konsulenter

Økonomisk fleksibilitet

Hvis du kun bruger dine maskiner en del af året, tilpasser vi leasingkontrakten, så ydelserne kun betales i takst med at maskinen er i brug. Alt efter hvad din virksomhed har behov for tilpasser vi aftalen og finansieringsløsningen, så de passer til din virkelighed.

Få et tilbud

Leasing lettede generationsskiftet

Frederik Bruhn Rasmussen har overtaget sin fars gård ved Maribo. I stedet for at skulle lægge en større sum for maskinparken valgte de to generationer, efter råd fra Nykredit, at bruge leasing til at klare den hurdle. Nykredit var finansieringspartner og er nu bank for parret, mens Nykredit Leasing kom i spil for at gøre det økonomisk overkommeligt for næste generation at overtage driften.

Læs hele historien her