Drømmer du om ny bil eller båd?

Når du har besluttet dig for at gøre drømmen om en ny bil eller måske en ny båd til virkelighed, kan du med fordel høre om dine muligheder i Nykredt Leasing. Vi tilbyder både fordelagtige bil- og bådlån og attraktive flexleasingaftaler.

Mandehånd med bilnøgle

Flere muligheder, hvis du skal have ny bil

Hos Nykredit Leasing kan du både få et fordelagtigt billån eller tage en genvej til drømmebilen med en attraktiv flexleasingaftale.

 

Lystbåde i havn

Her får du et favorabelt bådlån

Hos Nykredit Leasing har du mulighed for at låne mellen 200.000 kr. op til 10 millioner kr. Du skal dog lægge op til 35% af udbetalingen selv. Få en uforpligtende snak med vores bådkonsulent.

Billån

Er du BoligBank 360-, 365- eller Private Banking-kunde i Nykredit, kan du få et særlig fordelagtigt Billån med en meget attraktiv rente.

Flexleasing

Med Flexleasing kan du tage en genvej til drømmebilen og opleve luksus til en fordelagtig pris. Du betaler nemlig kun registreringsafgift for det antal måneder, bilen er indregistreret.

Nykredit Bådlån

Få en favorabel finansiering af din båd sammen med en professionel rådgivning fra vores erfarne bådkonsulent. Han hjælper både med finansiering af din nye båd og refinansiering af den du allerede har.