Maskinfinansiering

Maskinfinansiering til landbruget

Nykredit ønsker at hjælpe landbruget med gode og attraktive finansieringsmuligheder til maskiner og andet udstyr. Så står du overfor at skulle investere i fabriksnye maskiner, og de fremgår på teknologi-listen over godkendte maskiner og udstyr, så har du mulighed for at få attraktive finansieringsvilkår.

Far og søn i en have

Hvilke maskiner er omfattet af Maskinfinansiering

SEGES Innovation har sammen med Nykredit Leasing udarbejdet listen over de godkendte maskiner, der kan opnå den fordelagtige finansiering. SEGES Inovation har i arbejdet med maskinlisten blandt andet lagt vægt på, at udstyret sparer på hjælpestoffer og mindsker energiforbruget. Det offentlige har før haft tilskudsordninger til nye teknologier, og SEGES Innovation har også skelet til de maskiner og redskaber, der var omfattet dengang.

Nykredit Leasing Maskinfinansiering dækker udstyr på listen. Eksempel: En traktor, som ikke står på listen, kan ikke finansieres via Maskinfinansiering, også selvom den kører på dæk, eller der er tilkøbt et redskab, som står på listen. Dækkene og redskabet kan godt finansieres med Maskinfinansiering. 


Betingelser og vilkår - Maskinfinansiering

Er du bank- og/eller realkreditkunde i Nykredit får du særligt fordelagtige vilkår med Maskinfinansiering. 

Vi stiller kun 2 betingelser

1. Maskinen skal stå på SEGES Innovations teknologiliste over landbrugsmaskiner. SEGES Innovation har sammen med Nykredit Leasing udarbejdet listen over de maskiner, der kan opnå den fordelagtige finansiering. i Nykredit Leasing

2. Leasingaftalen eller købekontrakten skal være på minimum 100.000 kr. og kræver normal kreditvurdering hos Nykredit Leasing

Kunder kan oprette aftalen uden etableringsgebyrer og får generelt attraktive vilkår og betingelser. Ydelsen på aftalen oplyses i forbindelse med tilbudsgivning.

Er du ikke kunde i Nykredit Bank/Realkredit får du selvfølgelig også attraktive vilkår og betingelser.

En maskine kan finansieres med Maskinfinansiering, såfremt teknologien er på SEGES Innovations liste. I tilfælde af at teknologien udgør en relativt lille andel af maskinens værdi og måske endda er flytbar til en anden maskine, kan der kræves mere end en teknologi for at den samlede maskine kan finansieres med Maskinfinansiering. Tag en dialog med din lokale leasingkonsulent i Nykredit Leasing omkring hvilke maskiner, som er dækket.

Tilmeld dig Landbrugsnyt

Du modtager nyheder og information om landbrug med en finansiel vinkel. Udkommer 3-4 gange årligt og sendes på e-mail.

Kontakt din lokale landbrugskonsulent

Få råd og vejledning om finansiering af maskiner til landbruget fra din lokale landbrugskonsulent.

Et grønnere Danmark

Det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi lån og løsninger til dig, der ønsker at bo, køre, renovere, investere og drive virksomhed på en bæredygtig måde.