Industri

Containere ved havn

Økonomisk handlefrihed

Nye teknologier, intensiveret konkurrence og stigende automatisering stiller store krav til finansiering af nye og mere effektive produktionsanlæg i industrivirksomhederne. Få økonomisk handlefrihed og en fordelagtig finansieringsløsning med leasing på et bredt spektrum af maskiner fra gaffeltrucks til større produktionslinjer.

Du kan lease det meste

Du kan lease alle former for produktionsudstyr gennem Nykredit Leasing. Lige fra mindre enkeltstående maskiner til komplette pakke- og produktionslinjer. Og du vælger selv om udstyret skal være nyt eller brugt - du kan lease begge dele.

Mand og kvinde ved computer

Få en bedre likviditet

Når du leaser dine produktionsmaskiner får du en fleksibel finansieringsform, og du undgår at binde din likviditet i dyre maskiner. Du har begrænsede etableringsomkostninger og du sikrer likviditet til andre udviklingsprojekter.

Få mere at vide

Leasing step by step

For dig er leasing processen meget enkel og overskuelig. Vi rådgiver dig under hele forløbet og tilpasser leasingaftalen til din virksomheds specifikke behov og ønsker.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Vores mange kompetente konsulenter sidder klar til at hjælpe dig.

Fakta om leasingaftalen

Få viden om de mest almindelige begreber i leasingaftalen.