Transport

Er du klar til en grønnere teknologi

Vil du erstatte traditionel teknologi med erhvervskøretøjer, der drives 100% af el eller brint, kan du vælge Grøn Transport Leasing. En attraktiv finansieringsmulighed uden etableringsomkostninger til virksomheder, der ønsker at accelerere den grønne omstilling.

Bliv godt kørende på el

Hvis du vil høre mere om dine muligheder med Grøn Transport Leasing, så udfyld og send svarkortet her – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvorfor Grøn Transport Leasing?

eltruck

For den enkelte virksomhed baner Grøn Transport Leasing vejen for at fremskynde beslutningen om at vælge erhvervskøretøjer uden direkte udledninger. Men også i det store billede gør det en forskel, hvis Danmark skal leve op til en CO2-reduktion på 70 procent inden 2030. Sammen kan vi bidrage til at nå målet.

Du bidrager til Danmarks CO2 reduktion

Nykredit Leasing hjælper virksomheder, der vil accelerere den grønne omstilling ved at indfase erhvervskøretøjer med nul-emissionsteknologi. Grøn Transport Leasing tilbyder en attraktiv finansiering af el- og brintkøretøjer, så flere virksomheder får mulighed for at styrke deres klima- og miljøprofil samtidig med at de bidrager til Danmarks målsætning om CO2 reduktion. Og vi hjælper beslutningen på vej ved at tilbyde løsningen til valgfri fast eller variabel ydelse og helt uden etableringsomkostninger,

Betingelser og vilkår - Grøn Transport Leasing

Er du bank- og/eller realkreditkunde i Nykredit får du særligt fordelagtige vilkår med Grøn Transport Leasing. 

Vi stiller kun 2 betingelser

1. Grøn Transport Leasing tilbydes til nulemissions varebiler, lastbiler, trucks og busser, som efterlever de krav, som EU’s taksonomi foreskriver. Det vil sige køretøjer på el og brint.

2. Leasingaftalen kræver normal kreditvurdering hos Nykredit Leasing

Kunder kan oprette aftalen uden etableringsgebyrer og får generelt attraktive vilkår og betingelser. Ydelsen på aftalen oplyses i forbindelse med tilbudsgivning.

Du kan vælge mellem en leasingaftale med fast eller variabel ydelse.

Er du ikke kunde i Nykredit Bank/Realkredit får du selvfølgelig også attraktive vilkår og betingelser.

Vil du køre med grønnere teknologi?

Så kontakt din Nykredit Leasing konsulent for en uddybende orientering om mulighederne med Grøn Transport Leasing. Hvad enten det er flere køretøjer eller en enkelt bil, kan vi sammensætte den optimale løsning til dig

Tilmeld dig Erhvervsnyt

Du modtager nyheder og information om erhvervslivet fra en finansiel vinkel. Udkommer 3.4 gange om året og sendes på e-mail.

Kom godt igennem den grønne omstilling

Som konkurrencedygtig og relevant virksomhed kan du ikke stå uden for den grønne omstilling. Vi tilbyder rådgivning, produkter og samarbejder, så vi kan komme gennem omstillingen – sammen. Læs mere om Nykredits grønne produkter til erhvervslivet.