Transport

Leasing af transport

I Nykredit Leasing tilbyder vi forskellige produkter og services inden for transportbranchen.

Få Grøn Transport Leasing

eltruck

Grøn Transport Leasing tilbydes til varebiler, busser, lastbiler og trucks, der kører på enten ren el eller brint. Ud over en særdeles attraktiv finansieringsmulighed er du med til at sænke Danmarks CO2 udledning og får samtidig en positiv effekt på dit image.


Hvor meget kapital er bundet i din vognpark?

Finansiering af lastbiler, busser og andet såkaldt rullende materiel er en stor økonomisk post i transportvirksomheder. Derfor er leasing et oplagt alternativ, fordi du ikke binder så meget kapital i din vognpark, og du begrænser dine etableringsomkostninger betragteligt.


Har du brug for nyt materiel?

Vores konsulenter har mange års erfaring i transportbranchen, og de forstår din situation som vognmand. Vi tager udgangspunkt i din individuelle situation, når vi sammensætter en skræddersyet finansieringsløsning til dig - uanset om du vil købe nye eller brugte lastbiler, busser og lignende. Og uanset om du har en hel flåde af lastbiler eller blot en enkelt bus.


Få mere at vide

Fakta om leasingaftalen

Få viden om de mest almindelige begreber i leasingaftalen.

Leasing step by step

For dig er leasing processen meget enkel og overskuelig. Vi rådgiver dig under hele forløbet og tilpasser leasingaftalen til din virksomheds specifikke behov og ønsker.